Продавець Tehnikavsem розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
2249 відгуків
Tehnikavsem
Контакти
TehnikavsemДмитро
ТЦ Барабашово маг. №350, Харків, Україна
+380 (67) 678-77-02
+380 (93) 575-84-54
+380935758454
Мапа
впередназад
Афганський казан-скороварка Rashko Baba, з ручкою 8 літрів комбінований, алюміній, фото 3
Афганський казан-скороварка Rashko Baba, з ручкою 8 літрів комбінований, алюміній, фото 4
Афганський казан-скороварка Rashko Baba, з ручкою 8 літрів комбінований, алюміній, фото 5
Афганський казан-скороварка Rashko Baba, з ручкою 8 літрів комбінований, алюміній, фото 6
Афганський казан-скороварка Rashko Baba, з ручкою 8 літрів комбінований, алюміній, фото 7
Афганський казан-скороварка Rashko Baba, з ручкою 8 літрів комбінований, алюміній, фото 8

Афганський казан-скороварка Rashko Baba, з ручкою 8 літрів комбінований, алюміній

2 895 ₴

  • В наявності
  • Код: Казан 8л
Афганський казан-скороварка Rashko Baba, з ручкою 8 літрів комбінований, алюміній
Афганський казан-скороварка Rashko Baba, з ручкою 8 літрів комбінований, алюмінійВ наявності
2 895 ₴
+380 (67) 678-77-02
  • +380 (93) 575-84-54
+380 (67) 678-77-02
  • +380 (93) 575-84-54
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Виробник: RASHKO BABA Ltd.
  • Країна-виробник: Індикатор
  • Об'єм (літри): 4,5 (об'єм завжди менший від заявленого літражу виробником оскільки казан заповнюється на 2/3)
  • Вага: 3 кг.
  • Товщина стінок (мм): 10
  • Матеріал: Алюміній
  • Висота (мм): 340
  • Робочий тиск: 1,5 атм.
  • Робоча t: 120 С
  • Діаметр низ (мм): 130
  • Діаметр верх (мм): 130-150
  • Діаметр центр (мм): 235

Є моделі на 8,10,12,15 літрів.

Афганський казан-короварка від найкращого виробника Rashko Baba — різновид каструлі з герметично кришкою, що закривається. Завдяки такій кришці під час роботи у внутрішньому об'ємі афганського казана утворюється підвищений тиск, що призводить до зростання температури кипіння води. Унаслідок цього продукти готуються за вищої температури, ніж у звичайній каструлі або мультиварці. Це призводить до чималого скорочення часу приготування. Оскільки їжа не окиснюється на повітрі під впливом тепла, то зберігається яскравий колір приготованих овочів.

Афганський казан — зроблений з алюмінію, але з товстим дном і товстими стінками відполіровані до блиску.

По суті, афганський казан — це потужна скороварка, яка, на відміну від звичайних каструль, завдяки товстим стінам і округлій формі, може тримати високий тиск. Але, на відміну від скороварок, товщина стінок афганського казана 4-10 мм у різних місцях, тоді як у скороварки — фольга в 1 мм.

Кришка такого казана закручується дуже щільно, завдяки чому всередині посуду утворюється високий тиск і температура.

Афганський казан посуд багатофункціональний — готувати в ньому можна не тільки за високого тиску, щільно закрутивши кришку, але і як у звичайному казані або казанці з відкритою кришкою.

Дуже важливо для власників сучасних плит, дно казанів шорстке, а це означає, що на склокерамічних поверхнях плит ви готувати не зможете, щоб не пошкодити варильну поверхню.

ПРАВИЛА ВИКОРИСТАННЯ. ЗАСТОСУНКИ

Під час експлуатації афганського казана треба дотримуватися певних правил:

  1. Інтенсивність нагрівання. Не треба залишати інтенсивний жар на тривалий час. Відкритий вогонь краще зменшувати в процесі приготування, з вугіллям можна періодично знімати на півхвилини. Відстежити рівень нагрівання можна за кількістю пари — він має йти помірно. Якщо пара стає занадто багато, краще підняти аварійний клапан або дати котлу охолонути, зменшити жар, потім можна знову продовжити приготування. Зменшують вогонь відразу після закипання.
  2. Встановлення кришки. Не рекомендується закручувати фіксувальну гвинтову ручку до межі. Досить злегка притиснути їй кришку, щоб направити пару в спеціальні отвори та не допустити витоку периметром.
  3. Відкриття кришки. Перш ніж відкрити кришку в процесі приготування та після його завершення, необхідно зняти ємність із вогню на 1-2 хвилини. Операцію можна зробити тільки після того, як пара заспокоїться, перестане травити з клапанів. На плиті можна просто зменшити вогонь до мінімуму на аналогічний час.
  4. Постійний контроль. Казан краще не залишати без нагляду. Страви готуються швидко, спостереження не займе багато часу. Бачити кількість пари необхідно для своєчасного коригування нагрівання, щоб уникнути вибуху.
  5. Правильне заповнення. Афганські казаноки ніколи не заповнюють «під зав'язку». Треба візуально розділити об'єм на 3 частини та залишити верхню вільною. Інакше шматочки їжі можуть перекрити парові отвори та клапани, рідина википатиме назовні.
Характеристики
Основні
МатеріалАлюміній
Об'єм скороварки, л7.1-8
Тип плитиГазова, Електрична
ВиробникRashko Baba
СтанНовий
Інформація для замовлення
  • Ціна: 2 895 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner