245 ₴
Кількість "горішків" — 12 шт.
Розмір 370 х 155 х 40 мм
Вага — 850 г
Матеріал: алюміній
Діаметр: 155 мм.
Багато хто з нас пам'ятає смак горішків із начинкою зі згущеного молока — смак дитинства!
У сучасному світі, де так багато різних шкідливих харчових добавок навіть у кондитерських виробах, якими так люблять ласувати наші діти, можливість самостійно, контролюючи якість продуктів і весь процес приготування дасть Вам проста в використання, практична та довговічна форма для випікання печива "Горішки 16 половинок".
Форма для випікання печива складається з двох напівформ, легко з'єднується один з одним.
Форму для горішків змащують олією, в кожну клітинку кладемо трохи тіста та печемо "корпульки" до золотистого кольору. Охолоджуємо, рівнуємо краї. Починаємо половинки начинкою, з'єднуємо. Отримана об'ємна випічка може наповнюватися найрізноманітнішою начинкою: ягідною, шоколадною, сирною, а також із джему, збитих вершків, горіхового, вершкового, ванільного крему, пудингу, меду.
Виготовлена форма з харчового алюмінію, також є зручні дерев'яні ручки.
Випікати печиво можна як на газовій, так і на електричній плиті.
Рецепт горішків:
Топлена олія 200 г
2 яйця
Цукор 150 г
Сіль 1⁄4 чайної ложки
Ваніль на смак
Харчова сода 1/2 чайної ложки
Уксус приблизно 1/2 столової ложки
Борошно 450 г
Олія (для змащення форми перед випіканням тільки першої партії тіста)
Змішати цукор із сіллю, ваніллю та яйцями. Влийте розтоплене (охолоджене) масло, розмішайте. Вилийте оцет на харчову соду (над сумішшю, оскільки вона пінитиметься і вийде з ложки), і дуже добре розмішайте. Поступово додайте борошно (1 склянка за раз). Замісити тісто на столі.
Розігріти змащену форму. Помістіть кульки у форму. Тримайте його приблизно півтора хвилин з одного боку, а потім приблизно хвилину з іншого.
Смачного!
Основні | |
---|---|
Матеріал | Алюміній |
Кількість осередків | 12 шт. |
Колір | Золотистий |
Тип форми | Кругла |
Стан | Новий |