Кількість "горішків"- 16 шт.
Розмір "горішка"- Д-33 мм ; Ш-26 мм. ; Р-13 мм.
Матеріал: алюміній
Діаметр: 165 мм
Загальна довжина: 390 мм
Багато з нас пам'ятають смак горішків з начинкою із згущеного молока - смак дитинства!
У сучасному світі, де так багато різних шкідливих харчових добавок навіть в кондитерських виробах, якими так люблять ласувати наші діти, можливість самостійно, контролюючи якість продуктів і весь процес приготування дасть Вам проста у використанні, практична і довговічна форма для випічки печиво "Горішки 16 половинок".
Форма для випічки печива складається з двох підлозі-форм, легко з'єднуються один з одним.
Форму для горішків змащуємо маслом, в кожну клітинку кладемо трохи тіста і печемо "шкарлупки" до золотистого кольору. Остуджуємо, рівняємо краю. Начиняємо половинки начинкою, з'єднуємо. Отримана об'ємна випічка може наповнюватися самою різною начинкою: ягідною, шоколадною, сирною, а також з джему, збитих вершків, горіхового, вершкового, ванільного крему, пудингу, меду.
Виготовлена форма з харчового алюмінію, також є зручні дерев'яні ручки.
Випікати печиво можна як на газовій, так і на електричній плиті.
Рецепт горішків:
Топлене масло 200 г
2 яйця
Цукор 150 г
Сіль ¼ чайної ложки
Ваніль за смаком
Харчова сода 1/2 чайної ложки
Оцет близько 1/2 їдальні ложки
Борошно 450 г
Масло (для змащування форми перед випіканням тільки першої партії тіста)
Змішати цукор з сіллю, ваніллю і яйцями. Влийте розтоплене (охолоджене) масло, розмішайте. Вилийте оцет на харчову соду (над сумішшю, так як вона буде пінитися і вийде з ложки), і дуже добре розмішайте. Поступово додайте борошно (1 склянка за раз). Замісити тісто на столі.
Розігріти змащену форму. Помістіть кульки у форму. Тримайте його близько півтора хвилин з одного боку, а потім близько хвилини з іншого.
Приємного апетиту!
Основні | |
---|---|
Матеріал | Алюміній |
Кількість осередків | 16 шт. |
Колір | Золотистий |
Тип форми | Кругла |
Стан | Новий |