За допомогою механічної соковичавниці (СБЧ-1) можна дуже швидко та якісно отримати свіжий сік, збагачений вітамінами з м'якоттю.
Для отримання соку можливе використання різних видів ягід, овочів або фруктів.
Матеріал виготовлення (чугун) корпусу ручний соковичавниці знижує можливості механічних пошкоджень, через яких може статися вихід обладнання з робочого стану.
Для додаткових зручностей на механічній соковичавниці встановлений механізм, який регулює інтенсивність отримання соку; є пристрій притискний із черевиками (гумовими), що забезпечує міцне кріплення до краю столу.
До комплектації постачання входить лоток, виготовлений із поліпропілену (запобігає розбризкуванню соку).
Характеристики технічні:
-у разі отримання соку з винограду: 77%;
-у разі отримання соку з томатів: 82%.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип | Соковитискач |
Призначення | Для овочів |
Матеріал корпусу | Чавун |
Максимальний показник виходу соку | 82 % |